Wednesday, December 22, 2010

Saml-selv-juletræ

Så fik jeg sørme mit juletræ. I plastik. Meget saml selv agtigt.

Men hvis jeg selv skal sige det, så er det faktisk blevet rigtig rigtig fint. Og man kan slet ikke se det er fake når først musikken spiller....





Tradaaaaaa! :-)

Er mega træt af at tage billeder fra min iphone. Håber at kunne kapre det gode kamara fra Matt snarest...

4 comments:

  1. Det er fint! Tror faktisk selv jeg vil købe et plastictræ til næste år. Købte et lille juletræ første søndag i advent, og det er mere end almindeligt træt at se på nu. Og så kan man altså få nogle plasticfætre, der ser ret naturtro ud. Og så gav jeg 200,- for det der tiny træ. Tror det er på tide, at de karteldannende juletræsproducenter fatter, at det gider man ikke blive ved med at give! :)

    ReplyDelete
  2. Jeg er faktisk også posetivt overrasket over hvor fint det er...Det bedste er, at det kom med allerede påsatte lys! Hvor cool er det?!
    Men duften, Betina - det mangler altså duften af jul...

    ReplyDelete
  3. Ja, men duften var der alligevel kun den første uge... ;)

    ReplyDelete
  4. Du mangler flettede julehjerter. I år havde jeg desværre ingen at undvære, da min julepynt havde fået vandskade, og jeg tvang ungerne til at flette julehjerter sammen med mig i vildskab til eget brug.

    Hele nelliker sat i appelsiner kan give dig duften af jul til næste år. Og nogle stænger kanel smidt lidt rundt omkring.

    ReplyDelete