Thursday, December 16, 2010

Julen der blev delvist afskaffet

Wow, aller første blogindlæg.
Har tænkt over hvor man starter og slutter - for der er jo sket meget, og vil ske mere.

Men nu har jeg besluttet at jeg bare starter midt i det hele...
Her.
 I dag
D. 15 December.
 Hvor det er 27 grader uden for, posten har været mere end bare normalt sød til at besøge os - og Noahmusen har glimmer i hele fjæset efter at have holdt om jule brevet fra yndlings Line...
Dagen hvor vi skal til Matts arbejds-jule-bbq, og de for første gang alle sammen skal se giraffen. Både mor og baby giraf, that is...

Her er lige et baby giraf billede, fordi han er så mums




Og når der så er sagt jule bbq, så må jeg tilstå vi ikke rigtig juler i år. Overhovedet. For det forste overraskede julen mig. Igen. Man tænker altså bare ikke nisser, andesteg og sne i den her hede, og slet ikke når man i 25 år har været vandt til at varme og sol betyder Juni eller July.De siger det vil tage mig op til 40 år at blive vandt til det... For det andet har vi aftalt ikke at give gaver. Hverken til hinaden eller til familien.
 Kun til Noah.
(Ja, I know - SÅ er man fandeme blevet vokset og kedelig!)
Tror det værste er at vi mener det. Begge to. Der kommer ikke til at være "bare en lille ting", som man ellers plejer når man har aftalt ikke at gi' gaver.
Det er første gang i 10 år jeg ikke skriver julekort. Mest ford danskerne timer tilbagesendingen helt vildt dårligt, og de dukker op langt hen i Janauar.
Fordi vi lejer det her hus - må vi ikke engang tænke på at sætte en nål i væggen eller en kravlenisse i loftet uden at bede om lov skriftligt først. (Ved ikke helt hvad den der kravlenisse skulle i loftet) 

Så brok brok brok, julen er blever væk i år.
Og vi har selv valgt det.
Sgu da godt at Noah er saa lille at han ikke ved hvor meget der mangler.
Det mest julede jeg har gjort, er at farve vores mælk grøn med frugtfarve.
Det var sjovt.
Endnu sjovere blev det, da Moby fik resten af mælken, og sked lime grønt!

No comments:

Post a Comment