Sunday, December 26, 2010

Exorcist jul

Juleaften? Tja - den tilbragte vi så på Hervey Bay hospital. Det er ikke så grufuldt som det lyder - de har bare ikke opfundet lægevagten hernede, så hvis der opstår akutte ting på irriterende tidspunkter - må man på hospitalet.


Noah kastede to gange op som pigen fra Exorcisten...!
Sådan rigtig kastede op. Som voksne, ikke bare baby gylp. Vi blev enige om at skete det en 3. gang måtte vi hellere få det tjekket. Det var en meget varm dag - og det begyndte at blive lidt skræmmende at bassen ikke kunne holde noget som helst i sig.
Da han 3. gang kastede op, stod jeg i skudlinien. Fy for...! Fatter slet ikke at en baby kan have SÅ meget i maven. Blev bogstavelig talt badet i opkast! Afsti af sted til hospitalet for at få det tjekket...


Venter på hospitalet
Heldigvis er det gode ved at det var juleaften, at kun de aller mest syge og de alle mest sårede var på hospitalet.Ingen gider at sidde der' og vente juleaften. Så vi var hjemme igen i løbet af 3 timer. Og Noah havde en mavevirus, som lægen ikke ville gøre noget ved endnu fordi han er så lille... Så nu passer og plejer vi bare - og bader i opkast. Og er han ikke frisk igen i morgen - skal vi tilbage til hospitalet.

Det er d. 25 der virkelig tæller som JUL hernede, så vi fik holdt jul trods syg Noah..


Posted by Picasa

No comments:

Post a Comment